Julkisivu-, parveke- ja ikkunakorjaukset.

Kumppanisi taloyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden julkisivurakenteiden korjauksissa.

Tarjoamme kaikki julkisivukorjausten tarvittavat vaiheet rakenteiden kuntoarvioista ja tutkimuksista korjaushankkeen valvontaan ja projektijohtoon.

Julkisivuihin, ikkunoihin ja parvekkeisiin liittyvät korjaushankkeet lähtevät usein liikkeelle rakennuksessa havaitusta ongelmasta, jonka jälkeen suoritetaan kuntotutkimukset. Kuntotutkimus voi kohdistua pelkästään julkisivuihin ja parvekkeisiin, mutta kuntotutkimukset voidaan teettää yhtäaikaisesti myös kaikille julkisivurakenteille. Kuntotutkimuksen tulokset ja muut lähtötiedot toimivat perustana hankesuunnittelulle, jossa tutkitaan erilaisia korjausvaihtoehtoja havaitun ongelman korjaamiseen.

Oikean korjausmenetelmän soveltuvuutta tutkitaan kohdekohtaisesti, jolloin tarkastelussa on huomioidaan ainakin rakennuksen rakennusvuosi, rakenteelliset yksityiskohdat, käytetyt materiaalit, nykyinen vauriotilanne sekä ulkoiset rasitustekijät.  Korjausmenetelmän valinnan jälkeen edetään varsinaiseen toteutussuunnitteluun, kilpailutukseen ja edelleen toteutusvaiheeseen.

Etsitkö luotettavaa insinööritoimistoa kumppaniksi?

Olet tullut oikeaan paikkaan. Jätä tästä yhteydenottopyyntö ja keskustellaan tarkemmin asiasta. 


    Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi tallentamisen vastausten käsittelyn ajaksi. Rekisteriseloste.