Vesikatto- ja pihakansikorjaukset.

Kumppanisi taloyhtiöiden peltikattojen ja pihakansien remontoinnissa.

Ulkovaipan vedeneristysrakenteet ovat rakennuksen tärkeimpiä rakenteita. Suunnittelemme vesikatto- ja pihakansirakenteiden korjaukset kohdekohtaisen korjaustarpeen mukaan, jolloin korjaushankkeen laajuus voi vaihdella aina pienestä paikkakorjauksesta kokonaisvaltaiseen rakenteiden uusimiseen.

Vesikatto on rakennuksen tärkein julkisivu ja sen kuntoon aletaan kiinnittämään huomiota liian usein vasta sitten kun ongelma tai vahinko on päässyt syntymään. Vesikaton tehtävänä on kuitenkin suojata rakennuksen sisätiloja ulkoapäin tulevilta rasituksilta kuten vesi- ja lumisateilta. Vesikaton uusiminen tai peruskorjaus kuuluu laajuutensa puolesta eittämättä taloyhtiön merkittävimpien korjaushankkeiden joukkoon. Vaikka eri vesikatemateriaaleilla on keskimääräiset käyttöiät, tulee vesikaton kunto ja mahdollinen korjaustarve selvittää kohdekohtaisesti kuntoarvioiden ja -tutkimuksien avulla. Tutkimuksien jälkeen voidaan määrittää vesikaton korjausvaihtoehdot eli määrittää korjaustöiden laajuus. Korjauksen tavoitteena voi olla rakenteen käyttöiän jatkaminen, entistäminen, lämpö- tai kosteusteknisen toimivuuden parantaminen tai rakenteen uusiminen nykyisiä ja tulevia määräyksiä vastaavaksi. Kuntoarvio ja asetettu tavoite määrittelee korjaustoimenpiteen reunaehdot.

Vesikaton korjaus mahdollistaa myös rakennuksen energiatehokkuuden parantamisen. Energiatehokkuusparannuksia voidaan toteuttaa rakenteellisesti parantamalla rakenteen lämmönjohtavuutta tai asennuttamalla vesikaton korjaushankkeen yhteydessä poistoilman lämmöntalteenottoa tai uusiutuvan energian lähteenä yleistynyt aurinkosähköjärjestelmä.

Etsitkö luotettavaa insinööritoimistoa kumppaniksi?

Olet tullut oikeaan paikkaan. Jätä tästä yhteydenottopyyntö ja keskustellaan tarkemmin asiasta. 


    Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi tallentamisen vastausten käsittelyn ajaksi. Rekisteriseloste.